Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Već samim svojim funkcijama Cloud nadzor vozila štedi i vrijeme i resurse svake male i srednje kompanije koja održava vlastiti vozni park, a kada se u jednadžbu ubace i prigodni popusti, vrijeme za aktivaciju ove usluge nikad nije bilo bolje!

Kao fizička osoba koja posjeduje automobil, znate da je njegovo održavanje i sve što obveza vlasnika nosi, sve samo ne jeftino. Kada bi sve te obveze višestruko umnožili, mogli bi naslutiti kako je tek komplicirano kada morate voditi brigu o pet, deset ili stotine automobila, koliko ih može imati vozni park jedne kompanije. Sada još dodajte blagdansko ludilo i eto razloga za popriličnu glavobolju. No samo ukoliko vam upravljanje voznog parka nije u malom prstu, a to nije teško postići uz malo volje i pametnu tehnologiju.

Cloud nadzor vozila spašava blagdane

Imate li u svojoj ponudi dostavu za klijente ili vaši zaposlenici često borave na terenu kao, primjerice, prodajni predstavnici, Cloud nadzor vozila je idealan odabir tijekom najveće potražnje u blagdansko vrijeme. Mijenjaju li vaša vozila često vozače, bit će korisno znati kada i kako se svaki od njih ophodi s vašom imovinom, a njima će pak biti olakšano vođenje evidencije svih zakonskih obveza poput ispunjavanja putnih naloga. Ušteda na voznom parku višestruko se može iskazati kroz manju potrošnju goriva, nadzor nad rutom koju vozač odabire i slično. Zar ne bi bilo korisno kada bi klijentu koji vas nazove mogli reći točno vrijeme preostalo do dolaska dostavljača na njihovu adresu? Dodatni benefit poput ovog vaši će klijenti i suradnici znati cijeniti, čime izgrađujete i bolju reputaciju. Evo nekoliko ključnih razloga zašto se isplati odlučiti za Cloud nadzor vozila baš u studenom i prosincu!

cloud-nadzor-vozila-1

  • Besplatna instalacija i 50% popusta

Cloud nadzor vozila Hrvatskog Telekoma do 31.12.2017. moguće je nabaviti uz značajne uštede. Aktivacijom do isteka godine ostvarujete 50% popusta na 6 mjesečnih naknada, dok će vam instalacija uređaja biti obavljena potpuno besplatno! U vrijeme kada i sami dajete popuste svojim klijentima, zar nije lijepo kada netko misli i na vaše potrebe? U uslugu je uključena aplikacija, uređaj za vozilo, prijenos podataka i održavanje, a sve za tek 49 kuna mjesečno po vozilu. 

  • Statistika je neumoljiva

Istraživanja su dokazala kako su vozači uz ovu uslugu svjesni da netko prati njihovo ponašanje na cesti u svakom trenutku, zbog čega mogu biti opušteni dogodi li im se nesreća nakon koje sami nisu u mogućnosti alarmirati hitne službe. No isto tako, više vode računa o vlastitom načinu vožnje, te se događa 20% manje prometnih nesreća. Fleet menadžment je dio poslovne strategije koje uspješne kompanije sve više prepoznavaju, te je njih čak 45% uvelo nadzor nad svojim voznim parkom. S obzirom da time na godišnjoj razini ostvare uštedu od 15% kada je riječ o gorivu, ne čudi njihov odabir. Blagdanske gužve nisu šala, bolje se osigurati na vrijeme.

  • Imate nadzor i u uredu i na skijanju

Tko kaže da miševi kolo vode kada mačke nema? Kontrolu nad svojim voznim parkom možete imati s bilo kojeg kutka zemlje koji ima pristup internetu, kao i s bilo kojeg mobilnog uređaja. Dovoljno je pristupiti aplikaciji kako bi sve imali pod kontrolom čak i kada ste na godišnjem odmoru. Čak i vaša vozila mogu, uz dodatnu naknadu i fiksni trošak, biti pod nadzorom kada prijeđu granicu. Sada je možda vrijeme da proširite svoje područje dostave, taman da svi pokloni na vrijeme stignu pod božićnu jelku.

cloud-nadzor-vozila-2

  • Manje papirologije – manje stresa

Tko ne želi ranije doma za blagdanski stol? Važi će vam vozači biti zahvalni odaberete li opciju Troškovni modul, koja vam garantira automatsku izradu putnih naloga, te detaljno praćenje troškova, poput cestarine i goriva. Odgađanje ispunjavanja obrazaca bit će prošlost, podaci će se sami izlistati točnu u metar, kunu ili litru, a mogućnost pogreške smanjena je na minimum. Idenditikacija vozača još je jedna mogućnost koja će vam dati do znanja kako svaki od vaših zaposlenika upravlja vozilom, a samim time i resursima kompanije.

  • GPS praćenje za sigurnost i dodanu vrijednost

Analizom kretanja svakog vozila u svakom trenutku možete jednostavno doći do zaključka koje su raute najbolje za određene dijelove grada ili države, dok druge treba u potpunosti izbjegavati. Neki od vaših vozača možda znaju prečice za koje nikad niste čuli, zato im dajte priliku da dokažu svoje sposobnosti. Dogodi li se nesreća ili se neki od vaših zaposlenika zaigra poslovnim resursima u privatne svrhe, bit ćete o tome obaviješteni na vrijeme uključite li uslugu Alarm. Također, uvjerite svoje klijente da, iako su blagdani i vlada potpuni kaos, vi sve imate pod kontrolom jer znate točno u kojem trenutku će im njihova narudžba stići na vrata ili kada točno će ih posjetiti vaš prodajni predstavnik.

Ako ste jedan od onih koji voli isprobati usluge prije nego ih krenu koristiti na dnevnoj bazi, svakako isprobajte i Demo pristup portalu Cloud Nadzor vozila. Uostalom, lijepo je znati da, dogode li se nepredviđeni problemi s uslugom, 24 sata dnevno na raspolaganju vam je korisnična služba koja će sve riješiti bez posljedica na vaše redovito poslovanje. Blagdani ili ne, isplati se probati, zar ne?

Želim znati više

Komentirajte

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.