Želite saznati više?

Kontaktirajte nas

Razmišljate o prelasku na Office 365, ali ne znate što sve dobivate? Pročitajte našu detaljnu recenziju!

Ako tražite novu pokretačku snagu za vaše poslovanje, Office 365 će sigurno pripomoći u tomu jer će unaprijediti sve vaše dosadašnje zadatke koje ste obavljali na Office aplikacijama. Bit ćete brži, fleksibilniji, produktivniji i sigurniji u radu. Moderna Office verzija uključuje sve programe koje koristite i poznajete, omogućujući vam da im pristupite sa svih uređaja, bilo kad i bilo gdje!

Zamislite samo da pristupate svom Office 365 računu u kafiću ili kod kuće preko laptopa, tableta, iPada ili smartphonea i na jednom mjestu pronalazite sve svoje dokumente ažurirane onako kako ste ih zadnji put koristili na računalu i nastavljate na njima raditi… U tome je čar ove opcije! Kada zakoračite i izvan ureda i dalje ostajete povezani sa svojim dokumentima i s timom. Više ne morate biti uredska biljka! 😀

Office 365

Izvor: Flickr korisnik ell-r-brown

Što je Office 365

To je svima sigurno najveća misterija kod prelaska, a evo što sve Office 365 uključuje:

  • najnovije verzije Desktop Office (uredske aplikacije na računalu, pametnim telefonima i tabletima – Word, Excel, PPT, Outlook),
  • Online mail (Exchange),
  • zajedničko dijeljenje dokumenata (Sharepoint),
  • web konferencije (Lync),
  • online prostor za pohranu dokumenata (OneDrive)
  • i još štošta ovisno o odabranom paketu.

Isprobajte Office 365
bez obveze

Kvalitetniji rad u timu

Savršen je izbor za tvrtke jer kupujete licencu za onoliko korisnika koliko vam treba, a svi možete pristupati zajedničkim uredskim dokumentima u cloudu. Svoj paket jedan korisnik može koristiti na do 5 uređaja, bez obzira radi li se o Macu ili PC-u, a programi su vam dostupni na računalu, mobitelu, tabletu sa sustavom Windows 7 ili novijim te iPadu.

Uz pomoć arhive u cloudu (OneDrive) ćete moći pristupati dokumentima gdjegod idete – na sastanke, na pitcheve, na poslovne ručkove – bez brige da ćete zaboraviti ponijeti hard disk ili USB, ili da će se nešto na njima pokvariti pa da ostanete bez podataka.

Podaci u OneDriveu su vam uvijek dostupni i s bilo kojeg uređaja te nemate brige za njihovu sigurnost. Dok vi putujete vaš tim vam može ažurirati dokumente i primjerice, dorađivati prezentacije, a kada sve bude završeno jednostavno pristupite internetu da se dokumenti ažuriraju te preuzmete posljednju verziju.

Office 365 cijena

A Office 365 cijena?

Mjesečne naknade po korisniku kreću od 29 kn + PDV, a cijena naravno ovisi o svim opcijama koje želite u paketu. Sve cijene Office 365 paketa možete provjeriti ovdje.

Licencu/licence uključene u odabrani Office 365 paket ne morate plaćati za cijelu godinu unaprijed već u mjesečnim naknadama, a važno je i znati da je pretplatu moguće otkazati u svakom trenutku kada vam više ne treba. Uz ovaj model plaćanja po korištenju sigurni ste da si nećete proizvesti dodatni trošak ukoliko netko od zaposlenika više ne bude u timu, ili ako koristite Office 365 samo tijekom turističke sezone pa vam nisu potrebni dodatni paketi u ostatku godine.

U cijenu paketa uključena je i telefonska podrška 24/7 te podrška udaljenim pristupom, kao i pomoć pri premještanju mailova s vašeg starog računa e-pošte na novi u Office 365 paketu.

Isprobajte Office 365
besplatno 30 dana

Sigurni smo da će vam se ovaj moderni Office svidjeti i da se nećete vratiti na “staromodno” poslovanje. 🙂

Update dana 01.12.2016.

lenovo-yoga-3-pro-tablet

Želite Office 365 i novi tablet? 

Uzmite Lenovo Yoga 3 Pro tablet za već od 198 kn i lakše iskoristite sve prednosti Officea.
Saznajte više o ponudi Lenovo tableta!

ICT I CLOUD USLUGE

POKRENITE VAŠE POSLOVANJE I POSLUJTE U OBLAKU

Saznajte više

Komentirajte