Kontaktirajte nas

Cijena i uvjeti dostave među najvažnijim su informacijama koje kupci traže na webshopu, a prema provedenom istraživanju najviše kupaca je izjavilo kako su im cijena i brzina dostave najvažniji. Kako onda odabrati partnera, te odrediti cijenu kojom je zadovoljan i trgovac i kupac? Kada uvesti besplatnu dostavu, a kada se odlučiti na poslovanje koje uključuje slanje proizvoda preko granice? Koja ambalaža se pokazala kao najisplativija, a ujedno i najbolja zaštita za određenu vrstu proizvoda? Odgovore na ova pitanja, ali i sve o promjenama u poštanskom prometu u 2021. godini, potražite u brošuri koju je pripremila udruga eCommerce Hrvatska.

Udruga eCommerce Hrvatska

Udruga eCommerce Hrvatska je osnovana s ciljem informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje. Putem svojih online kanala nudi korisnicima informacije i savjete, sastavlja vodiče za poslovanje, te organizira webinare i druženja za svoje članove, kojima su na raspolaganju iskusni stručnjaci iz svih sfera poslovanja. eCommerce Akademija zamišljena je kao centralno mjesto za usvajanje znanja potrebnog za pokretanje vlastite online trgovine. Ova edukacija o planiranju, vođenju i razvoju uspješne online trgovine naučit će vas kako izgraditi strategiju uspješnog online poslovanja, kreirati sadržaje i oglase, te analizirati i optimizirati vašu web trgovinu.

Preuzmi

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.