Kontaktirajte nas

Pokretanje online trgovine sve je popularniji način poslovanja, no on dolazi sa svojim specifičnim pravilima. Doznajte sve preduvjete za otvaranje web trgovine, od registracije i skladištenja do zakonskih propisa. Naučite pravila obavljanja dropshippinga i naučite što su minimalni tehnički uvjeti i na koga se odnose. Upoznajte se sa zakonskim odredbama kojih ćete se morati pridržavati tijekom poslovanja, bilo da se radi o samom poslovanju ili odnosu s kupcima. Sve što trebati znati o fiskalizaciji i računima, kao i online naplati karticama, te samoj dostavi proizvoda, doznat ćete u brošuri koju je sastavila eCommerce Hrvatska.

Udruga eCommerce Hrvatska

Udruga eCommerce Hrvatska je osnovana s ciljem informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje. Putem svojih online kanala nudi korisnicima informacije i savjete, sastavlja vodiče za poslovanje, te organizira webinare i druženja za svoje članove, kojima su na raspolaganju iskusni stručnjaci iz svih sfera poslovanja. eCommerce Akademija zamišljena je kao centralno mjesto za usvajanje znanja potrebnog za pokretanje vlastite online trgovine. Ova edukacija o planiranju, vođenju i razvoju uspješne online trgovine naučit će vas kako izgraditi strategiju uspješnog online poslovanja, kreirati sadržaje i oglase, te analizirati i optimizirati vašu web trgovinu.

Preuzmi

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.