Kontaktirajte nas

Posljednjih godina online prodaja je višestruko porasla, a istaknuti se u mnoštvu ponude postalo je presudno za svakog trgovca koji svoje proizvode nudi putem webshopa. Optimiziranje oglasa postavljenih na društvene mreže i oglašivačka kampanja na Google pretraživaču samo su mali dio marketinške strategije koju mora imati svaki poduzetnik i trgovac. Nakon proučavanja detaljnih analiza, rezultata istraživanja i trendova vezanih za marketing, stručnjaci iz udruge eCommerce Hrvatska složili su vodič koji služi kao operativni pregled kreiranja samih oglašivačkih kampanji na Googleu i Facebooku, kao i uvid u ostale mogućnosti oglašavanja, analitiku i budžetiranje. Upoznajte se sa svim pojmovima iz marketinga, doznajte koje GDPR prakse morate slijediti na svom webshopu, te kreirajte svoj prvi marketinški plan.

Udruga eCommerce Hrvatska

Udruga eCommerce Hrvatska je osnovana s ciljem informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje. Putem svojih online kanala nudi korisnicima informacije i savjete, sastavlja vodiče za poslovanje, te organizira webinare i druženja za svoje članove, kojima su na raspolaganju iskusni stručnjaci iz svih sfera poslovanja. eCommerce Akademija zamišljena je kao centralno mjesto za usvajanje znanja potrebnog za pokretanje vlastite online trgovine. Ova edukacija o planiranju, vođenju i razvoju uspješne online trgovine naučit će vas kako izgraditi strategiju uspješnog online poslovanja, kreirati sadržaje i oglase, te analizirati i optimizirati vašu web trgovinu.

Preuzmi

Slažem se

Naša Web stranica koristi kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće korisničko iskustvo. Informacije o kolačićima koje koristimo ili opcije za isključivanje kolačića možete pronaći u POSTAVKAMA.