Dobro je biti u dobrim rukama! Moderno poslovanje prepuno je izazova, posebno za vlasnike obrta, malih i srednjih tvrtki. Oni su ti koji moraju prepoznati potrebe svojih klijenata i kupaca, te na njih odgovoriti svojim proizvodima i uslugama. Oni se brinu za svoje zaposlenike i partnere, te osmišljavaju strategije za opstanak na tržištu, održavanje konkurentnosti ili postavljanje novih standarda u svojoj niši. Hrvatski Telekom dugogodišnji je partner digitalizaciji poslovnih korisnika, a GoDigital platforma osmišljena je upravo za njih – kreatore poslovnog uspjeha koji moraju znati osnove i trendove digitalnog oglašavanja, najbolje načine uštede i održivog poslovanja, te ići u korak s najnovijom tehnologijom i poslovnim praksama budućnosti. U suradnji s renomiranim partnerima, Hrvatski Telekom će redovito objavljivati dostupne popuste i pogodnosti. Bilo da se radi o popustima za osiguranje motornih vozila, edukacijama za digitalno poslovanje ili povoljnijoj cijeni vrhunske elektroničke opreme, riječ je o resursima koji mogu biti korisni za svako poslovanje kao ulaganje ili ušteda. Uz Hrvatski Telekom ste uvijek u dobrim rukama!

Istraživanje tržišta i konkurencije uz 20% popusta

Prikupite podatke i istražite navike vaših potrošača i konkurencije, te umanjite rizike kod donošenja poslovnih odluka! Ekipa iskusnih analitičara i istraživača našeg partnera Improve, omogućuje vam istraživanje tržišta kako biste bili u mogućnosti donositi bolje poslovne odluke. Putem online ankete, provedite istraživanje na nacionalno reprezentativnom uzorku za online populaciju. Po završetku ispitivanja, dostupna je i podrška istraživača pri interpretaciji rezultata. Iskoristite ponudu po cijeni od 3.500 kuna za anketu od 5 pitanja u periodu do 31.12.2021.

Naučite postaviti i voditi vlastitu online trgovinu za 30% manju cijenu

Prva edukacija o planiranju, vođenju i razvoju uspješne online trgovine dolazi iz radionice našeg partnera eCommerce. Doznajte što vam je sve potrebno kako biste postavili i uspješno vodili vlastitu onine trgovinu, bez ispraznih teorija i neprovjerenih informacija – učite isključivo od onih koji su svakodnevno “u rovovima”! Udruga eCommerce Hrvatska je osnovana s ciljem informiranja, educiranja, povezivanja i međusobnog pomaganja online trgovaca i ostalih subjekata koji sudjeluju u procesu izrade, provedbe ili promocije web prodaje. Također, eCommerce vam pomaže kako biste riješili prigovore i stvorili zadovoljne kupce. Naučit ćete kreirati oglase koji će se prodavati, analizirati i optimizirati vaš web shop, te kako ga uskladiti sa zakonima i izbjeći drakonske kazne. Deveta generacija polaznika kreće 15.10.2021. godine, uz mogućnost sudjelovanja uživo ili online, te plaćanje na 12 rata bez kamata.

25% popusta na promotivne artikle s vizualom vaše tvrtke

Tovedo je tvrtka koja se bavi veleprodajom i maloprodajom promotivnih artikala i poslovnih poklona, putem weba. Svoje poslovanje uspješno vode već 27 godina, kako s malim tvrtkama i obrtima tako i s velikim nacionalnim i multinacionalnim kompanijama. Zadivite vaše partnere i klijente pažljivo odabranim promo materijalima. Uz minimalnu narudžbu u iznosu od 200kn, iskoristite 25% popusta na sve proizvode na webshopu (promotivni materijali i poslovni pokloni). Popust se ne odnosi na neke od artikala, kao što su USB stickovi i sl. Razdoblje trajanja ove promotivne akcije je do 31.10.2021.

Umanjite rizike poslovanja uz 25% popusta na korištenje Fininfo portala

Fininfo zna s kim poslujete i umanjuje rizik vašeg poslovanja! Iskoristite 25% popusta na godišnju pretplatu na Fininfo portal i poslovne odluke donosite uz brze, pouzdane i točne informacije. Fininfo portal donosi relevantne poslovne, financijske i bonitetne informacije o svim poslovnim subjektima u RH i regiji pružajući visokovrijedne i pouzdane informacije o rizicima poslovnih partnera, poslovanju konkurencije i Vaših klijenata. Provjerite tko je s kim i kako povezan, je li u blokadi, je li aktivan, isplaćuje li plaće, ima li poreznog duga, kakvi su mu financijski izvještaji i navike plaćanja te niz drugih korisnih informacija. Uz Fininfo pretragu otvorite nova tržišta i pronađite kvalitetne klijente, a kroz Fininfo natječaje svoje usluge i proizvode ponudite naručiteljima u procesu javne nabave. Ova ponuda vrijedi do 31.12.2021. za sve Fininfo pakete.

Kako ostvariti pristup popustima i pogodnostima

Popuste i pogodnosti možete naći na ovoj poveznici! Svoj promotivni kod za otvarivanje pogodnosti možete dobiti brzo i jednostavno u četiri koraka:

  1. Odaberite proizvod ili uslugu naših partnera
  2. Kliknite na “preuzmi promo kod”
  3. Unesite tražene podatke i promo kod će vam biti prikazan na ekranu i poslan na vašu e-mail adresu
  4. Prilikom kupnje pokažite promo kod ili ga unesite prilikom online transakcije

Hrvatski Telekom i GoDigital platforma redovito će proširivati i osvježavati ponudu pogodnosti i popusta za tvrtke i obrte, zato redovito pratite našu podstranicu!

Podijelite